In situ støbning

Professionel beton entreprenør til in situ støbning

Hos R&T kan vi støbe betonen til dit projekt direkte på pladsen. I vores fag kaldes dette in situ støbning. Fordelene ved in situ støbning er både, at betonen støbes i ét samlet stykke direkte ude på byggepladsen. Samtidig er det vandtæt, og så kan det holde på mere.

I vores betonfirma på Fyn har vi styr på teknikken og metoden, så du er sikret et langtidsholdbart resultat. Vi går aldrig fra et projekt, før vi er helt sikre på, at vi kan stå inde for resultatet. Vi vil være sikre på, at vi selv ville kunne leve med det, hvis det var vores eget byggeri.

In situ støbning, Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Vi hjælper dig med in situ støbt kældervæg, dæk, vægge mm.

In situ støbning kan bruges i mange sammenhænge. Det giver muligheder for at lave specielle og avancerede løsninger på stedet. Vi tilbyder at lave in situ støbt beton, kældervæg, dæk, væg og beton forskalling. Mulighederne er mange med in situ støbning, og det kan sikkert også tilpasses dit projekt!

Har du nogle specialønsker, eller har du brug for inspiration til, hvad der kan lade sig gøre ud fra dine idéer? Vi hører gerne fra dig.

Få in situ støbt din kloak direkte i jorden

Som beton entreprenør er vi meget engagerede i vores arbejde.

Vi går højt op i altid at levere et tilfredsstillende resultat. Derfor sørger vi for, at vores team hele tiden er opdateret på viden om in situ støbning og dets muligheder. På den måde kan du være sikker på, at du får leveret et ordentligt resultat, hvad end der skal støbes kloak, kældervæg, dæk eller noget helt fjerde.

Vi klarer både in situ støbning og elementbyggeri med betonelementer

Gennem årene har vi som beton entreprenør støbt meget beton og mange fundamenter. Vi har udviklet en stærk ekspertise inden for in situ støbning, men vi har også store erfaringer med elementbyggeri. Vi dækker derfor bredt i arbejdsopgaver inden for jord- og betonarbejde, opbygning af sandpude, støbning af fundament og sokkel og meget andet.

Så er din præference at få støbt direkte på stedet, tilbyder vi in situ støbning. Men har du ellers udset dig nogle betonelementer, der vil passe perfekt til dit byggeri, så hjælper vi også gerne med at levere og montere dem. Uanset dine behov og præferencer er vi klar med en løsning.

Hos os, ser vi kun muligheder!

Hør mere om fordelene ved in situ støbning – kontakt os i dag!

Står med et byggeprojekt i tankerne, og mangler du et kompetent betonfirma? Så tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvordan det opføres bedst muligt.
Ring eller send os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65