Jord- og betonarbejde

Jord- og betonarbejde i Odense og resten af Fyn fra erfaren beton entreprenør

I vores betonfirma på Fyn leverer vi kvalitetsarbejde lige fra første spadestik til det færdigstøbte resultat. Så står du med et nybyggerprojekt? Skal du have gravet ud til kælder? Eller har du store mængder af jord, der skal flyttes? Så er vi det rette firma for dig.

Vi kan varetage de fleste typer af jord- og betonarbejde, og vi elsker en god udfordring.

jord- og betonarbejde, Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Betonstøbning af gulv, fundament, trappe mm. – her får du en solid løsning

Beton er et vidunderligt materiale, der kan bruges til at støbe adskillige ting og elementer med. Vi foretager både støbninger af fundamenter, sokler, gulve, dæk og trapper og meget andet.

Beton er det oplagte valg som bærende materiale, da det skaber et stærkt og sikkert grundlag for din bygning. Vi udfører betonstøbninger til alt lige fra gulve og fundamenter til kældre, større parcelhuse og erhvervsdomiciler.

Vi er desuden også eksperter i in situ støbning. Så hvis dette måtte være den mest oplagte løsning på dit projekt, kan du også trygt ringe til os.

Solid støbning af fundament og randfundament mm. til skarpe priser

Ved du hvilken type fundament, der passer bedst til dit projekt? Det varierer meget, alt efter hvilket omfang og til hvilket formål, man skal have lavet et fundament, om det skal være det ene eller det andet. Det har vi heldigvis godt styr på!

Vi sørger altid for at tage en snak med dig om, hvad det er for et projekt, du skal have lavet. Bagefter vender vi de forskellige muligheder, du har. Vi støber både randfundamenter, sandpudefundamenter, punktfundamenter og meget mere. Vi kan klare alt fra små skure til større projekter og boligblokke.

Jord og beton entreprenør med over 20 års erfaring med jord- og betonarbejde i Odense og på hele Fyn

Grundighed og korrekthed er begge nøgleord hos os – og vi går ikke på kompromis med dem!
Vi ved, at fundamentet skal være i orden, før du kan komme videre med resten af dit byggeprojekt. Derfor sikrer vi os altid, at vores jord- og betonarbejde bliver udført grundigt og korrekt første gang.

Vi leverer et stykke arbejde, som giver dig en sikkerhed og ro i maven. Du behøver aldrig at bekymre dig om at brække det hele op igen og starte forfra.

Med mere end 20 års erfaring som jord- og beton entreprenør, er vi helt sikre på, at vi kan varetage dit projekt. Vi udfører opgaver for både private og erhverv i Odense og på resten af Fyn.

Vi varetager alt gravearbejde – fra udgravning til fundamentet og til planering og bortkørsel af jorden

Står du med et graveprojekt? En udgravning til en kælder, tilbygning eller nybyggeri? Hos R&T har vi stor erfaring med gravearbejde og efterfølgende støbning.

Vi leverer kvalitetsarbejde, og så efterlader vi aldrig et rod – det har vi simpelthen ikke samvittighed til.

Lige så grundigt vi udfører en opgave, lige så ryddeligt skal der være, når vi er færdige. Vi tager alt jord, rester og overskydende materiale med os, når vi er færdige, så du står tilbage med en ryddet plads.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jord- og betonarbejde i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder, eller hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud, så giv os endelig et kald, eller send os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65