Sandpude og opbygning til fundament

Sandpude opbygning til fundament

Står du med et nybyggerprojekt, og har du brug for en sandpudeopbygning til dit fundament? Vores betonfirma klarer det for dig. Når man er i gang med sit byggeprojekt, kan man komme ud for, at den jord, man havde tænkt sig, at huset skulle bygges på, er for blød og ustabil.

Måden, man kan imødekomme det problem, er ved at grave ud til sandpuder. Herefter kan man fylde hullet ud med sand eller grus og dermed skabe et stabilt grundlag forud for støbningen af fundamentet.

Vi sørger både for at anskaffe sandet, opbygge sandpuderne og bortkørsel af overskydende jord.

Sandpude opbygning i den rigtige tykkelse

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Professionel sandpude opbygning – Hvordan opbygger man en sandpude?

At opbygge en sandpude er egentlig en simpel proces. Vi lægger ud med at grave ud i det rette byggeomfang, og så erstatter vi jorden med grus eller sand – deraf kommer navnet sandpude.

Tykkelse af sandpuden afhænger af størrelsen på projektet. Derfor sørger vi altid for at lægge en plan med dig inden. Så har vi sammen et overblik over projektet og kan beregne, hvor tyk en sandpude vi skal konstruere.

Vi har skarpe priser på sandpude til dit fundament

Hvad koster en sandpude egentlig? Prisen afhænger af mange faktorer, så det er ikke lige til at give en konkret pris. Det kræver, at vi kender mere til dit projekt, før vi kan give et tilbud.

Omfanget af projektet, tykkelsen på sandpuden og bortskaffelse af jorden spiller alle ind på prisen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sørger altid for at komme med et fair tilbud. Vi giver naturligvis også gerne et tilbud på udførsel af andet jord- og betonarbejde.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en sandpude?

En sandpude er et stabilt grundlag for fundamentet til din bygning. Måden, den konstrueres på, er ved at grave et stort hul, hvor der skal bygges, og udfylde det med sand, så der dannes et de bedste forudsætninger for et godt og stabilt fundament.

Hvorfor en sandpude?

Sand har sin fordel i, at det er nemt at banke op og stabilisere forud for fundamentstøbningen. Behovet kan opstå, hvis jorden, man havde tænkt sig at bygge på, er for blød og ustabil, eller indeholder for meget ler.

Har du planer om nybyggeri i Odense eller et andet sted på Fyn?

Der er ofte mange overvejelser, tanker og vurderinger inde over et nybyggerprojekt. Det kan somme tider være overvældende at finde ud af, hvad der er vigtigt.

En af de ting, du skal have med i overvejelserne er, hvilken kvalitet jorden på byggegrunden har. Er der en stor hældning, der kræver en større udgravning og planering? Skal nybyggeriet opføres inde i en skråning? Er jorden blød, så den har brug for at blive erstattet med en sandpude, der kan danne et mere stabilt grundlag for dit fundament?

Vi står altid til rådighed for at høre om dine tanker og overvejelser omkring dit nybyggeri.

Kontakt os om opbygning af sandpude til dit nybyggeri i Odense og resten af Fyn – ring til os i dag!

Ønsker at vide mere om ovenstående eller har du spørgsmål til arbejdsgangen? Eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på opbygning af sandpude til dit fundament?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65