Støbning af fundament og sokkel

Ekspert i støbning af fundament, sokkel, punktfundament og terrændæk mm.

I vores betonfirma støber vi fundamenter til store såvel som små projekter for både private og erhverv. Så står du og skal have lavet en ny tilbygning, eller skal der laves et solidt fundament til din erhvervsbygning – vi klarer skærene.

Uanset omfanget sørger vi altid for at levere et terrændæk i allerhøjeste kvalitet. Vi kan levere terrændæk med fuldt konstruerede fundamenter med støbte og isolerede sokler, så du uden bekymringer kan komme videre i dit byggeprojekt. Vi udfører desuden også in-situ støbning, hvis det er den rette løsning til dit projekt.

Støbning af fundament, sokkel, terrændæk, punktfundament, Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65

Vi løfter jord- og betonarbejde i Odense og på Fyn, og har over 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaringen inden for jord- og betonbranchen har vi udført lidt af hvert, når det kommer til forskellige typer af opgaver. Vores maskiner gør det muligt for os at klare det meste indenfor jord- og betonarbejde, når vi fx skal grave ud til randfundamenter, en ny kælder eller noget helt tredje.

Vi sætter ingen begrænsning på opgavetyper. Vi kan klare vi alt lige fra støbning af fundamenter til garager til helt store erhvervsbygninger. Vi ser altid frem til nye projekter – mon ikke vi kan hjælpe dig med dit?

Vi hjælper med støbning af fundament

Alt efter dit projekts størrelse vil det kræve forskellige opbygninger til fundamentet, der skal danne udgangspunktet for resten af dit byggeprojekt.

Større fundamenter kræver et større budget, så det er derfor vigtigt for os at vende med dig, hvordan dit projekt ser ud. På den måde kan vi få lagt den rette plan for netop dit projekt.

Er det en større konstruktion vil vi støbe et randfundament, der kan bære mere end fx et punktfundament. Et punktfundament egner sig altid bedre til mindre projekter som f.eks. en carport.

Brug punktfundamenter og sokkelsten til mindre bygninger

Skal du have bygget en carport, et skur eller måske en terrasse? Punktfundamenter egner sig til mindre konstruktioner, der ikke behøver lige så stærke fundamenter med store render fyldt med beton. I stedet graver vi huller ud, som fordeles der, hvor konstruktionen skal være, og så støber vi dem med beton.

Vi udfører også opgaver med sokkelsten, der også egner dig til mindre konstruktioner. Har du fx planer om at bygge et sommerhus eller en terrasse, der skal hæves over terrænet? Her vil vi anbefale at få lagt sokkelsten oven på dit fundament, hvilket bidrager til nemmere at undgå fugtskader.

Skab et solidt grundlag med støbning af sokkel eller opbygning af terrændæk

Hos R&T sørger vi for, at dit byggeri får det bedste grundlag i form af gode sandpuder, solide sokler og velbyggede terrændæk. Hvis ikke fundamentet og terrændækket er i orden, er dit byggeri ikke meget værd.

Der vil være større risiko for fugtskader, ustabilitet, hældninger og revner i konstruktionen. Derfor arbejder vi efter et grundighedsprincip, så du er sikret et ordentligt resultat i første omgang. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi styr på alt indenfor støbning af sokler og opbygning af terrændæk. Du er i trygge hænder hos os.

Få et uforpligtende tilbud på støbning fundament og sokkel – kontakt os i dag!

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail.
Hos og alle projekter interessante – både små som store.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til os på 73 70 96 65